Hvor mødes vi?

Vi holder til i Randers Kollektivhus, Viborgvej 98D, og mødes hver mandag kl 18:50 og er der for det meste til kl. 21:30, men kan være der længere efter behov.


Kollektivhuset lukker dørene kl. 20:00, og derefter er det kun muligt at komme ind ved at aftale det pr. telefon med et medlem i klublokalet.


Parkering finder sted på pladserne til højre for bygningen og er gratis.


Kontingent.


Alle kontingenter er pr. halvår, og regnes fra 1. Marts og 1. September – ved indmeldelse betales for pågældende måned og efterfølgende, med mindre andet er aftalt.


  • Alm. personligt medlem – 300,- Kr.
  • Junior medlemmer under 25 år – 75,- kr.
  • Familie kontingent er 300,00 kr. + 150 kr. pr. efterfølgende medlem, dvs. min. 450,00 kr.
  • Gæste medlem – gratis 4 gange til almindelige klubaftener.


Kontingentet er pr. halvår, og skal overføres til vores konto i Sparekassen Kronjylland – kontonr.  6187 – 0006824951

Indmeldelse

 
 
 
 
 
 
 

Fotogruppen Objektiv er for alle foto interesserede, og der er ingen krav eller forventninger om hverken dit kamera udstyr, evner eller for den sags skyld erfaring. Du skal bare være interesseret. Foreningens medlemmer spænder vidt, og omfatter både teenagere, pensionister, midaldrende og nybegyndere samt meget erfarne – altså alle aldersgrupper og erfarings niveauer.


Du er naturligvis velkommen til at komme som gæste medlem nogle aftener, for at se om klubben er noget for dig, uden det koster dig noget.  Som medlem kan du deltage i vores klubaftener, hvor vi ofte diskuterer billede teknik, har foredrag, udflugter eller andre foto relaterede aktiviteter.


Vi afholder flere forskellige konkurrence i løbet af årets, men foreningen er dog ikke konkurrence orienteret, eller ønsker at fremme at miljø af konkurrence mellem medlemmerne. Disse konkurrencer foregår på et kammeratligt niveau, med det formål at udfordre os selv, på en måde vi normalt ikke gør i det daglige. En del af formålet med konkurrencerne er også at få feedback på de billeder man tager, og derigennem blive bedre til at fange motivet.


Foreningens hjemmeside giver mulighed for at inspirere andre, og vise hvad man har taget af billeder i det daglige, eller ved f.eks. månedens billede. Dit medlemskab giver dig ret til at deltage i en lukket Facebook gruppe, hvor vi har en løbende dialog om klubbens aktiviteter og medlemsbilleder.


Når du melder dig ind, vil dit medlemskab dog først blive aktiveret, når første indbetaling er modtaget, medmindre der er truffet anden aftale med bestyrelsen. Dette betyder også at du først efter at have betalt kontingent, har mulighed for at deltage i vores konkurrencer og deltage i Facebook gruppen.