D. 6. Oktober fra 9:00 til 20:00 afholder Vejen Fotoklub inspirationsdag i Spinderihallen i Vejle.

Emnerne på dagen er der bla. modeller i smukke dragter, man frit kan fotografere, og den gamle fabrik skaber nogle spændende rammer for det på eventet. På dagen er der flere workshops i lyssætning – video – mad & produktfotografering – portrætfotografering og meget, meget mere.

Der er kun 250 biletter

Og et par hurtige linjer fra programmet:

VEJEN FOTOKLUB & FUJIFILM – holder kæmpe inspirationsdag, hvor du bla. kan fotografere modeller, lære at sætte lys på model & portrætfotografering. Det er også lykkedes os at få 2 kæmpe navne med på dagen – den verdenskendte portrætfotograf Damien Lovegrove, der vil vise os, hvordan man laver Hollywood billeder med lyssætning direkte ud af kameraet. Det andet store navn er en komet i fotobranchen, den norske fotograf Pål Laukli, der skyder de største kommercielle billeder og videoer i Norge og rundt om i verden, større bliver det ikke.

Vi har modeller i smukke dragter, man frit kan fotografere, og den gamle fabrik skaber nogle spændende rammer for det på eventet. På dagen har vi flere workshops i lyssætning – video – mad & produktfotografering – portrætfotografering og meget, meget mere.

Hele programmet finder du her: https://fotogruppen-objektiv.dk/fujifilm-program-endeligt-program-vejle-2018/

Hits: 252

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.