Fotogruppen Objektiv tilbyder en mentor, til alle nye medlemmer de første 3 måneder – eller så længe du og mentoren mener der er behov.

Mentoren er en erfaren fotograf som kan vejlede dig i hvorledes foreningen fungerer, regler og betingelser for f.eks. konkurrencer andet man kan deltage i.

Som udgangspunkt tilbyder foreningen ikke kursus i hvorledes dit fotoapparat eller redigerings program fungerer, men mentoren vil kunne sætte dig i forbindelse med en person som kan hjælpe dig, i de tilfælde mentoren ikke selv kan.

Mentoren skal ikke vide alt, men på grundlag af en lang erfaring og mangeårigt kendskab til foreningen, kan mentoren hjælpe med de spørgsmål du måtte have.

Første gang du kommer i foreningen, for måske bare at se hvem vi er – så bliver du sat i forbindelse med en der kan hjælpe dig i gang. Det betyder ikke at i første gang udveksler telefon nr. og adresse m.v., men at du denne aften har en du løbende kan spørge.

Hvis du herefter vælger at komme igen, udveksler i information, så i kan kontakte hinanden – med mindre i allerede ved første møde har valgt at gøre det.

Husk – at selvom du kan komme 4 gange i foreningen uden at binde dig til at være medlem, er mentoren et tilbud til dig. Du kan også vælge ikke at benytte dig af tilbuddet indtil senere.

Hits: 757