Der var lidt sparsomt med trafik selv om det ikke var sent på aftenen, men det tog alligevel mindre end fem minutter før jeg kunne høre en bil komme bagfra, så jeg kunne trykke på udløseren. Til gengæld var jeg rigtig opmærksom på dem fra den anden side, for jeg var nødt til at stille fotostativet ud på kørebanen for at komme fri af buskene i vejsiden. Jeg skulle bruge bilens lygter til at skabe balance og dynamik i billedet, men det blev også en selvstændig variant over temaet, så billedet faktisk viser fire forskellige:

Lyset der trøster når sindet er mørkt. Lyset der glæder når julen nærmer sig. Lyset der gør det muligt at se, og lyset der er nødvendig for at blive set. 

Bare lidt tossefilosofi, og det kom faktisk til mig FØR første juledag og snapsene til silden.

  • Taget: 21 december, 2019
  • Objektiv længde: 27mm
  • Blænde: ƒ/14
  • ISO: 200
  • Hastighed: 1s
Hits: 185

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.