På denne side kan du melde dig ind i Fotogruppen Objektiv.

Foreningen er for alle foto interesserede, og der er ingen krav eller forventninger om hverken dit kamera udstyr, evner eller for den sags skyld erfaring. Du skal bare være interesseret.

Foreningens medlemmer spænder vidt, og omfatter både teenagere, pensionister, midaldrende og nybegyndere samt meget erfarne – altså alle aldersgrupper og erfarings niveauer.

Du er naturligvis velkommen til at komme som gæste medlem nogle aftener, for at se om klubben er noget for dig, uden det koster dig noget.  Lidt længere nede på siden, står der flere oplysninger om klubben.

Som nyt medlem i Fotogruppen, bliver du tilknyttet en mentor (vejleder), som vil være din faste kontakt person som du kan søge hjælp hos. Du kan læse mere om mentor ordningen HER.

  • Indmeldelse:

  •  

Hvad vi laver:

Som medlem kan du deltage i vores klubaftener, hvor vi ofte diskuterer billede teknik, har foredrag, udflugter eller andre foto relaterede aktiviteter.

Endvidere har vi hver måned en konkurrence om månedens bedste billede, ud fra et emne som en tidligere vinder har valgt. Eksempler på Månedens billede kan du finde i menuen konkurrencer, og du kan læse mere om det HER

Herudover har vi igennem året opgaver som f.eks. punkfoto, foto maraton samt diverse foto aktiviteter både inde og ude.

Endelig har vi en årlig konkurrence om årets bedste billede.

Foreningen er dog ikke konkurrence orienteret, eller ønsker at fremme at miljø af konkurrence mellem medlemmerne. Disse konkurrencer foregår på et kammeratligt niveau, med det formål at udfordre os selv, på en måde vi normalt ikke gør i det daglige.

En del af formålet med konkurrencerne er også at få feedback på de billeder man tager, og derigennem blive bedre til at fange motivet.

Foreningens hjemmeside giver mulighed for at inspirere andre, og vise hvad man har taget af billeder i det daglige, eller ved f.eks. månedens billede. Dit medlemskab giver dig ret til en konto på hjemmesiden til dette, ligesom du ved dit medlemskab kan læse oplysninger som ikke er offentligt tilgængelige.

Praktisk:

Vi mødes normalt hver uge, med undtagelse af ferie og højtider – men dette vil fremgår af vores kalender, hvor du også kan se den næste tids planlagte aktiviteter.

Du kan se kort og oplysninger om hvor vi mødes HER

Vores vedtægter kan du læse HER

Når du melder dig ind, vil dit medlemskab dog først blive aktiveret, når første indbetaling er modtaget, medmindre der er truffet anden aftale med bestyrelsen. Dette betyder også at du først efter at have betalt kontingent, har mulighed for at logge dig ind på hjemmesiden, og dermed deltage i vores konkurrencer.

Alle kontingenter er pr. halvår, og regnes fra 1. Marts og 1. September – ved indmeldelse betales for pågældende måned og efterfølgende, med mindre andet er aftalt.

  • Alm. personligt medlem – 300,- Kr.
  • Junior medlemmer under 25 år – 75,- kr.
  • Familie kontingent er 300,00 kr. + 150 kr. pr. efterfølgende medlem, dvs. min. 450,00 kr.
  • Gæste medlem – gratis 4 gange

Kontingentet er pr. halvår, og skal overføres til vores konto i Sparekassen Kronjylland – kontonr.  6187 – 0006824951

Send en mail til fotogruppen.objektiv[Snabel-A]gmail.com hvis du gerne vil være medlem.

Hvis du ønsker at være gæstemedlem, er du velkommen til at besøge os, men vi anbefaler du sender en mail, så vi sende dig information om evnt. ændringer i kalenderen og klubaftener.

Hits: 3509