Vi holder til i Kulturhuset, mødelokale 3, 2. sal, og mødes hver mandag kl 18:50 og er der for det meste til kl. 21:30, men kan være der længere efter behov.

Du finder Kulturhuset på adressen Stemannsgade 2, 8900 Randers C  – samme sted som Randers Bibliotek.

Den nemmeste adgang, er via indgangen til biblioteket, og forsæt op på etagen med Kunst Museum – så er der en åben dør til mødelokalerne.

Desværre lukker biblioteket kl 19:00, men det er stadig muligt at komme ind.

Skulle du komme efter biblioteket er lukket, så er der en gammel dør til højre for bibliotekets indgang. Her er der en ringeklokke som du kan ringe efter os på – så kommer en ned og åbner for dig.

Parkering er i Randers C gratis efter kl. 18:00, på de kommunale P-pladser med blåt skilt. P-skilte i sort er private og kan have andre betingelser.

Du finder et kort på Google Maps her: http://kortlink.dk/24wh8

Mangler du nogle oplysninger om klubben eller vil du gerne være med, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Interesserede er altid velkommen til vores klubaftener, og til at se om vi dækker din interesse, uden at være medlem i starten.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os – det kan du gøre HER

Og hvis du gerne vil læse mere om hvad vi laver, og måske melde dig ind som gæste medlem (det er gratis) – så kan du gøre det HER

Kig i kalenderen for nærmere oplysninger om de enkelte aftener – der kan være enkelte ændringer i mødested eller tidspunkt.

[mapsmarker marker="1"]
Hits: 4900