Duehalen er en sværmer  – og ligner en lille kolibri – og den har jeg brugt rigtig meget tid på her i august.  Den kommer herop – og lægger sine æg – og larverne bliver til den nye generation duehaler – som trækker sydpå igen først på efteråret 🙂 Den er ikke nem – lukkertiden – skal helst op på omkring 3.000 hvis man skal have vingeslagene – og så opholder den sig tit i skyggen – hvilket selvfølgelig vanskeliggør projektet.  Da den har fyldt meget i mit fotoliv – er det den jeg vælger som mit bidrag til konkurrencen  – sommer

  • Taget: 17 august, 2018
  • Objektiv længde: 200mm
  • Blænde: ƒ/3.2
  • ISO: 400
  • Hastighed: 1/3200s
Hits: 806

2 kommentarer

  1. Det er bare rigtig flot

  2. Author

    Jamen jeg siger da mange tak for den rose… det er jeg super glad for 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.